سیب میوهای است بهشتی که بعنوان شاه میوه درختی نیز نامیده میشود. این میوه دارای ویتامین آ ، ب ، ث و مواد معدنی ازقبیل پتاسیم، فسفر سدیم، کلسیم ، سولفور ، آهن و کلورین و سلیکن می باشد.سیب دارای ترکیب شیمیایی مختلف بر حسب نژادهای مختلف است ولی بطور متوسط مواد مختلفی به نسبت های زیر در آن یافت میشود
82 تا 86 درصد آب 6 تا 16درصدمواد قندی، 9/0درصد سلولز،5/0 درصد پنتوزان،4/0درصد لیگنین،6/0درصد از اسیدهای آلی آزاد،2/0درصد اسیدهای به حالت ترکیب ( مخصوصا اسید مالکیک)، 3/0 درصد تانن، پکتین، مواد چرب، مواد آلبومینوئیدی و غیره. در خاکستر آن که معادل 3/0 درصد وزن کلی است موادی نظیر پتاس، سود ، سیلیس، آهک، منیزیم، اسید فسفریک، و غیره یافت می شود. یک سیب متوسط دارای 4 تا 5 گرم الیاف است. این میزان 20درصد الیاف مورد نیاز بدن را در روزتامین میکند. الیاف میتواند فشار خون و چربی خون را کاهش دهد. دانه سیب دارای 24 تا 27 درصد روغن ، آمیگدالین و آنزیم های مختلف مانند اکسیداز، پراکسیداز و پکتاز است
سیب سرشار از ویتامینهای آ، ب، ث و پتاسیم است که در درمانهای طبیعی،دارویی برای پیشگیری از بیشتر امراض شناخته شده است
ویتامینهای موجود در سیب بیشتر در پوست سیب وزیر پوست آن قرار دارد بنابراین آنهایی که میتوانند پوست سیب را هضم کنند بهتر است آنرا با پوست میل کنند.اگر میخواهید پوست سیب را بکنید بهتر است آن را خیلی نازک پوست کنید